Wavelab 8.5 crashes when rendering with mcdsp

All topics on WaveLab 8 and WaveLab Elements 8
Post Reply
Bert251
New Member
Posts: 1
Joined: Sat Jan 26, 2019 6:04 am
Contact:

Wavelab 8.5 crashes when rendering with mcdsp

Post by Bert251 » Sat Jan 26, 2019 6:12 am

Whenever I try to render wit mcdsp’s ML4000 Wavelab 8.5 crashes. I really like this plugin... anybody else have this issue and how to fix it?

bob99
Senior Member
Posts: 2478
Joined: Fri Jan 07, 2011 2:49 am
Contact:

Re: Wavelab 8.5 crashes when rendering with mcdsp

Post by bob99 » Mon Jan 28, 2019 11:07 am

Bert251 wrote:
Sat Jan 26, 2019 6:12 am
Whenever I try to render wit mcdsp’s ML4000 Wavelab 8.5 crashes. I really like this plugin... anybody else have this issue and how to fix it?
If you're using the VST3, try the VST2. If you're using the VST2, try the VST3. The VST3 has 3 bars next to the name.

bob99
Senior Member
Posts: 2478
Joined: Fri Jan 07, 2011 2:49 am
Contact:

Re: Wavelab 8.5 crashes when rendering with mcdsp

Post by bob99 » Tue Jan 29, 2019 7:33 pm

Bert251 wrote:
Sat Jan 26, 2019 6:12 am
Whenever I try to render wit mcdsp’s ML4000 Wavelab 8.5 crashes. I really like this plugin... anybody else have this issue and how to fix it?
Also, maybe this is the same thing.
viewtopic.php?t=95915
Don't know the current status, you could ask mcdsp. If it's still not possible to render normally without crashing in Wavelab, you could try loading the plugin in Patchwork (as the author suggests) or Metaplugin as a workaround to run the plugin in Wavelab. (it would probably stop the crashing even with the ML4000 VST versions, not just the AU version).

Post Reply

Return to “WaveLab 8 | WaveLab Elements 8”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest