Page 1 of 1

No valid license?

Posted: Mon Aug 21, 2017 9:55 pm
by rob3fish
i've been a steinberg wavelab client since 2009.
i last used it just a few weeks ago.

today it decided to give me this error:
"No valid license has been found on this computer
*WaveLab Elements 8* cannot be started."

i haven't been changing things on my computer.
i have no dongle. i have Windows 10 Pro.

i would appreciate your help as i was expecting to use it right now.

Re: No valid license?

Posted: Tue Aug 22, 2017 11:23 am
by Arjan P
Try to update and run License Control Center and see what it shows for your license.

Re: No valid license?

Posted: Fri Aug 25, 2017 10:39 am
by rob3fish
i managed to restore the license.
i don't understand why it was necessary.

Re: No valid license?

Posted: Mon Dec 11, 2017 9:18 am
by drachedw
The same problem encounter yesterday end up to now can not fix. Error message is: "No valid license found on this computer. WaveLab Elements cannot be started". I reactivated eLicenser, entered all codes of installed programs, but the message appears again, new number of eLicenser appears to be not valid too. The error message is: "There is no eLicenser with this number". In the same time Sequel3 is running well

Re: No valid license?

Posted: Mon Dec 11, 2017 11:08 am
by PG
For eLicenser issues, best is to contact Steinberg support directly.

Re: No valid license?

Posted: Mon Dec 11, 2017 11:13 am
by drachedw
Thanks!

Re: No valid license?

Posted: Sun Dec 17, 2017 8:09 pm
by drachedw
Unfortunately nobody answer. Neither Steinberg nor Microsoft. Why the WaveLab can not see now the license, which is present in eLicenser couple of years - nobody knows :(

Re: No valid license?

Posted: Sun Dec 17, 2017 10:41 pm
by bob99
if applicable:
https://helpcenter.steinberg.de/hc/en-u ... -eLicenser

or search the help center from that page.