Howto include tremolo in the mixdown

Post questions and find answers on Cubasis 2 here.
Locked
Torfinnj
New Member
Posts: 3
Joined: Wed Apr 22, 2020 9:56 pm
Contact:

Howto include tremolo in the mixdown

Post by Torfinnj »

Hi, all.

I want to include the Tremolo in the mixdown, togheter with all my audiotracks. How can I do that?

Regards
Torfinn

User avatar
LSlowak
Steinberg Employee
Posts: 3902
Joined: Thu Aug 08, 2013 12:36 pm
Contact:

Re: Howto include tremolo in the mixdown

Post by LSlowak »

Hi Torfinn,

Thank you for your message.
Normally, effects which you use on tracks, are included in the mixdown.

Please let me know if this is not the case at your end.

Best wishes,
Lars
Lars Slowak - Project Management & Team lead Cubasis
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook

Torfinnj
New Member
Posts: 3
Joined: Wed Apr 22, 2020 9:56 pm
Contact:

Re: Howto include tremolo in the mixdown

Post by Torfinnj »

Hi Lars,

Sorry my fault, I ment the built in metronome.

How can I include the metronome/click in the mixdown?

Regards
Torfinn

User avatar
LSlowak
Steinberg Employee
Posts: 3902
Joined: Thu Aug 08, 2013 12:36 pm
Contact:

Re: Howto include tremolo in the mixdown

Post by LSlowak »

Hi Torfinn,

Answered in your separate topic:
viewtopic.php?f=183&t=186761

Best,
Lars
Lars Slowak - Project Management & Team lead Cubasis
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook

Locked

Return to “Cubasis | Cubasis 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest