Page 1 of 1

How to pull up IPad Pro 11 Dock menu without Cubasis scrolling?

Posted: Wed Sep 25, 2019 3:55 pm
by John1289
Hi there guys.
So I’ve noticed that with apps like Facebook, AppStore, Files App and other apps, you can just swipe up and the dock appears.
But in Cubasis you need to try multiple times before in comes up. if you swipe, most of the times the Media Bay would scroll, same while you are in time line.is there an alternative way to bring it up without Cubasis Scrolling ?
https://youtu.be/wZWpZKOJA54

Re: How to pull up IPad Pro 11 Dock menu without Cubasis scrolling?

Posted: Thu Sep 26, 2019 11:16 am
by LSlowak
Hi John1289,

The behaviour is fully intended and follows the behaviour of other apps such as GarageBand etc.

- performing a first short swipe results in a darkened Home Indicator
- performing another, second swipe results in the action (go to home screen).

Once known and tested out, it should be a no-brainer.
Please let me have your feedback.

Thanks
Lars

Re: How to pull up IPad Pro 11 Dock menu without Cubasis scrolling?

Posted: Fri Sep 27, 2019 4:07 pm
by John1289
LSlowak wrote: ↑
Thu Sep 26, 2019 11:16 am
Hi John1289,

The behaviour is fully intended and follows the behaviour of other apps such as GarageBand etc.

- performing a first short swipe results in a darkened Home Indicator
- performing another, second swipe results in the action (go to home screen).

Once known and tested out, it should be a no-brainer.
Please let me have your feedback.

Thanks
Lars
Thanks for the reply Lars.
I just gave it a quick test.
If I try to do it fast, the media bay scrolls up .
If I do it twice, the iPad goes back to home page.
Here is the video.
If your team could do something about it, that would be cool.if not, still a great app😊

https://youtu.be/cRl7D-H-8L8

Re: How to pull up IPad Pro 11 Dock menu without Cubasis scrolling?

Posted: Mon Sep 30, 2019 9:20 am
by LSlowak
Hi John1289,

Thanks for the short clip!

Maybe my description was a bit misleading:
- The first tap or swipe "activates" the Home Indicator
- Then, please tap and swipe to the top of the screen

Hope that works.
If not, I will create a short clip for you...

Best,
Lars