I’m I missing something?

Post questions and find answers on Cubasis 2 here.
Post Reply
John1289
Junior Member
Posts: 155
Joined: Mon Oct 23, 2017 9:03 pm
Contact:

I’m I missing something?

Post by John1289 » Fri Dec 29, 2017 3:21 pm

Hello there.is there ever gonna be a away to record audio from one track to another?like in BM3 u an route one tracks audio to another.i love using cubasis and would like to never use different daw on ios..and one last thing why is the meter reading on a track showing input signal when the input level is all the way down?
https://m.youtube.com/watch?v=IsMatQzcj8k

User avatar
LSlowak
Steinberg Employee
Posts: 3223
Joined: Thu Aug 08, 2013 12:36 pm
Contact:

Re: I’m I missing something?

Post by LSlowak » Tue Jan 09, 2018 2:09 pm

Hi John1289,

The video link seems not to work.
Please come up with a better description (or use case explanation) what you're after.

Thanks,
Lars
Lars Slowak - Project Management & Team lead Cubasis
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook

Post Reply

Return to “Cubasis | Cubasis 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest