[SOLVED] no velocity possible in MiniSampler?

Post questions and find answers on Cubasis 2 here.
Post Reply
mm70
Junior Member
Posts: 60
Joined: Tue Nov 15, 2016 11:49 am
Contact:

[SOLVED] no velocity possible in MiniSampler?

Post by mm70 » Sat Dec 02, 2017 1:19 pm

just built some user drum kits in MiniSampler and found out that MiniSampler does NOT reflect velocities. i can even turn down velocties to zero both with factory and user drum patches. is this on purpose?
Air2 on 10.3.3 with latest Cubasis.
Edit: nevermind i forgot that Cubasis has to be restarted to reflect changes in velocity... :roll: :roll: :roll:

User avatar
LSlowak
Steinberg Employee
Posts: 3627
Joined: Thu Aug 08, 2013 12:36 pm
Contact:

Re: no velocity possible in MiniSampler?

Post by LSlowak » Mon Dec 04, 2017 1:52 pm

Hi mm70,

Thanks for updating the topic...

Best,
Lars
Lars Slowak - Project Management & Team lead Cubasis
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook

mm70
Junior Member
Posts: 60
Joined: Tue Nov 15, 2016 11:49 am
Contact:

Re: [SOLVED] no velocity possible in MiniSampler?

Post by mm70 » Fri Dec 08, 2017 10:25 am

any chance to get this feature? even freeware apps are capable of changing velocity while running!!!

Extnctn6
New Member
Posts: 24
Joined: Wed Oct 04, 2017 6:20 pm
Contact:

Re: [SOLVED] no velocity possible in MiniSampler?

Post by Extnctn6 » Fri Dec 08, 2017 11:55 am

+1 for this. I find it very frustrating having to keep stop starting it. Other than that it’s my favourite midi editor

Post Reply

Return to “Cubasis | Cubasis 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests