BUG:Freeze track not working

Post questions and find answers on Cubasis 2 here.
Post Reply
Quinnx
Junior Member
Posts: 61
Joined: Sat Jan 03, 2015 4:56 pm
Contact:

BUG:Freeze track not working

Post by Quinnx » Wed Oct 11, 2017 6:07 am

I’m using Behringer x18
When I choose freeze on any audio track that does not have 1+2 as output resulting track is blank.
I can understand that freezing is an internal function and no external processing can be done.
Regardless of what output is assigned on any track, freeze should still output a frozen track from the internal audio on the track that is being processed.

User avatar
LSlowak
Steinberg Employee
Posts: 3212
Joined: Thu Aug 08, 2013 12:36 pm
Contact:

Re: BUG:Freeze track not working

Post by LSlowak » Wed Oct 11, 2017 12:27 pm

Hi Quinnx,

Our QA has confirmed the issue, which will be discussed/evaluated within the team.
In the meantime, please use the following workarounds:

- Additionally activate the outputs 1+2 along with the ones already chosen
- Switch the outputs back to 1+2 from previous selection

Best,
Lars
Lars Slowak - Project Management & Team lead Cubasis
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook

Post Reply

Return to “Cubasis | Cubasis 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest