Midi track freeze

Post questions and find answers on Cubasis 2 here.
Post Reply
Tony415
New Member
Posts: 1
Joined: Thu Oct 05, 2017 4:21 pm
Contact:

Midi track freeze

Post by Tony415 » Thu Oct 05, 2017 4:42 pm

Image

Hi guys,
I'm trying to create audio tracks from Midi tracks by using th "freeze track" function, but th bounced audio track turns up empty with no audio (see attached screenshot).

Does anyone know what I'm doing wrong?

Covoxer
New Member
Posts: 10
Joined: Wed Oct 04, 2017 9:54 am
Contact:

Re: Midi track freeze

Post by Covoxer » Fri Oct 06, 2017 3:46 pm

Apparently, you have an IAA synth (iPolysix) set to the track. But it looks as it's not loaded (the instrument icon is a cross). Does this track make any sounds when played unfrozen and soloed?

User avatar
LSlowak
Steinberg Employee
Posts: 3235
Joined: Thu Aug 08, 2013 12:36 pm
Contact:

Re: Midi track freeze

Post by LSlowak » Mon Oct 09, 2017 7:44 am

Covoxer wrote:
Fri Oct 06, 2017 3:46 pm
Apparently, you have an IAA synth (iPolysix) set to the track. But it looks as it's not loaded (the instrument icon is a cross). Does this track make any sounds when played unfrozen and soloed?
This is correct, choosing "No instrument" will lead to an empty audio track when using the freeze function.
Please check, if our IAA tutorial is of help for you: https://www.youtube.com/watch?v=sDfZvwPrkTo

Best,
Lars
Lars Slowak - Project Management & Team lead Cubasis
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook

Post Reply

Return to “Cubasis | Cubasis 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests