Cubase IC Pro with other Apps..LEMUR?

Post Reply
Christopher Doucet
New Member
Posts: 16
Joined: Wed Jan 16, 2013 8:21 pm
Contact:

Cubase IC Pro with other Apps..LEMUR?

Post by Christopher Doucet » Thu Jan 24, 2013 9:41 pm

I use Lemur going through an Alesis IO dock and I was wondering if anyone know if I could use Cubase ic pro and Lemur on the same ipad controlling Cubase 7.

Can I just toggle between them or something?

It would be really awesome if I could use lemur and then flip over to Cubase ic pro and do some stuff and go back...

Is this possible?

Thanks!

User avatar
Home Studio 87
Member
Posts: 766
Joined: Wed Dec 15, 2010 9:32 pm
Contact:

Re: Cubase IC Pro with other Apps..LEMUR?

Post by Home Studio 87 » Fri Jan 25, 2013 12:11 am

have both installed on my iPad & must be working !
Gigabyte GA-X99P-SLI / Intel Corei7 6800k / 32 Go DDR4 / 4x SSD / Win 10 Pro x64 / UAD Apollo Twin USB / UAD2 Satellite Octo USB / UAD2 Octo PCIe / Cubase Pro 9.5 x64 / VEP6 / D-Touch Cubase / Console 1 / CMC Controllers / iPad 2&3 Lemur / Komplete Kontrol S61 MK2 /

Christopher Doucet
New Member
Posts: 16
Joined: Wed Jan 16, 2013 8:21 pm
Contact:

Re: Cubase IC Pro with other Apps..LEMUR?

Post by Christopher Doucet » Fri Jan 25, 2013 11:44 pm

Next time you test it would you mind confirming that it works?

Thanks!!!

Post Reply

Return to “Cubase iC Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests