iC Pro and windows 7 pro: will it work?

Post Reply
hermansnykers
New Member
Posts: 2
Joined: Mon Jan 08, 2018 11:12 pm
Contact:

iC Pro and windows 7 pro: will it work?

Post by hermansnykers » Mon Jan 08, 2018 11:23 pm

It seems iC Pro would be a very helpful tool for me to use, I've read some posts on people that are running windows 7 asking about connection setup, but it is still unclear to me if anyone got it to work with windows 7 pro - it's clear to me it's not supported but has anyone successfully used iC Pro with win7?

background: My laptop is topnotch setup for music production and running cubase artist 9 very smoothly, I'm not willing to go to win10 just to run this app.

Thanks!

User avatar
fenderchris
Senior Member
Posts: 1175
Joined: Mon Dec 20, 2010 7:30 pm
Location: Planet Palmer
Contact:

Re: iC Pro and windows 7 pro: will it work?

Post by fenderchris » Tue Jan 09, 2018 4:50 pm

IcPro works well with Win-7 Pro using both my iPhone4, 5 and my Android Nexus-7 tablet.
Chris

The Archers - give it a rest already!

Windows-7 Pro 64-bit, i7 Quad core 2.66 15GB ram, Nuendo-8.2.0, Wavelab-6, 2x MR816CSX, RME FireFace UFX, SmartAV Tango-1 + 12-fader expansion, MOTU Express 128, UAD-2 Quad, Lexicon PCM-91, Lexicon MPX-550, TC-Fireworx, Halion-5, Halion Sonic 2, Kontakt-5, Roland V-Drums TD-20X
Cubase iC Pro for iPhone and Android (killed by its parents at birth)
Omnisphere, Trillian + loads of real instruments.

hermansnykers
New Member
Posts: 2
Joined: Mon Jan 08, 2018 11:12 pm
Contact:

Re: iC Pro and windows 7 pro: will it work?

Post by hermansnykers » Tue Jan 09, 2018 6:36 pm

phew good to know. Thanks Chris!

Post Reply

Return to “Cubase iC Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest