Page 1 of 1

Retrologue 2 VST2?

Posted: Mon Aug 20, 2018 3:58 am
by wbrian
I'm trying to use Retrologue 2 in Ableton Live 10, which doesn't support VST3 plugins. Does Retrologue 2 have ship with a VST2 version?

Re: Retrologue 2 VST2?

Posted: Mon Aug 20, 2018 11:16 am
by Jan Riesener
Hi,

Retrologue 2 comes with a VST 2.4 Version. You can use it with Ableton Live 10.

Cheers,

Jan

Re: Retrologue 2 VST2?

Posted: Wed Aug 22, 2018 4:23 pm
by wbrian
Thanks for the response Jan,

Do you know where on the file system the VST2 file is installed on Windows 10 64 -bit?