Can't use Retrologue in Halion

All topics on Retrologue
Post Reply
User avatar
The Parlanchin
Junior Member
Posts: 97
Joined: Thu Jun 16, 2011 6:48 pm
Contact:

Can't use Retrologue in Halion

Post by The Parlanchin »

Erm? Is it just me? I have never been able to run Retrologue in a standalone VST host, not even Steinberg's Halion 5 or 6.

Is Retrologue purely reserved for use within Cubase?
Cubase 10.5 Pro, Halion 5, Halion Symphonic, Grand 3, Steinberg CI2+, Fostex VF160, Mackie Control, M-Audio Midisport2x2, Technics SX-PX336, Signex ARC32, Fostex PM1s, Windows 10

User avatar
The Parlanchin
Junior Member
Posts: 97
Joined: Thu Jun 16, 2011 6:48 pm
Contact:

Re: Can't use Retrologue in Halion

Post by The Parlanchin »

I can only assume that Covid19 has killed off most of the (helpful and knowledgeable) forum members of yesteryear.

Well there's still Hybrid/Wave/Poly and Rast-a I guess. Just several other interfaces to familiarise with, I guess.
Cubase 10.5 Pro, Halion 5, Halion Symphonic, Grand 3, Steinberg CI2+, Fostex VF160, Mackie Control, M-Audio Midisport2x2, Technics SX-PX336, Signex ARC32, Fostex PM1s, Windows 10

folkfreak
Member
Posts: 636
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:46 pm
Contact:

Re: Can't use Retrologue in Halion

Post by folkfreak »

Halion is no vst host. Retrologue doesn't run in it.

User avatar
The Parlanchin
Junior Member
Posts: 97
Joined: Thu Jun 16, 2011 6:48 pm
Contact:

Re: Can't use Retrologue in Halion

Post by The Parlanchin »

folkfreak wrote:
Thu Sep 17, 2020 4:14 am
Halion is no vst host. Retrologue doesn't run in it.
Thanks for the straightforward explanation. I think I get it now. Halion's not a VST host and Retrologue is a VST plug-in.
Cubase 10.5 Pro, Halion 5, Halion Symphonic, Grand 3, Steinberg CI2+, Fostex VF160, Mackie Control, M-Audio Midisport2x2, Technics SX-PX336, Signex ARC32, Fostex PM1s, Windows 10

User avatar
The Parlanchin
Junior Member
Posts: 97
Joined: Thu Jun 16, 2011 6:48 pm
Contact:

Re: Can't use Retrologue in Halion

Post by The Parlanchin »

BTW, didn't there used to be a 'say thank you' button somewhere in these forums? Can't find it now.
Cubase 10.5 Pro, Halion 5, Halion Symphonic, Grand 3, Steinberg CI2+, Fostex VF160, Mackie Control, M-Audio Midisport2x2, Technics SX-PX336, Signex ARC32, Fostex PM1s, Windows 10

Post Reply

Return to “Retrologue”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests