Starting Padshop - VST Sound Library not found!

All topics on Padshop and Padshop Pro
Post Reply
User avatar
whitealbum
Senior Member
Posts: 1773
Joined: Thu Dec 16, 2010 11:24 am
Contact:

Starting Padshop - VST Sound Library not found!

Post by whitealbum »

Hello,
weird problem, if i inserted padshop in an instrument track and want to open padshop, i got two
error messages -->
Padshop_1.jpg
(28.98 KiB) Not downloaded yet
and
Padshop_2.jpg
(31.04 KiB) Not downloaded yet
If you read the error message carefully, there were missing Groove Agent vstsounds and presets.
Tell me what is this?
And how i get rid of this message or what can i do to get this vstsounds back.

One point, i got Cubase Pro 8 and i had a GA4 Trail instasll months before.

If someone can help, would be fine!
Thanks in advance.
Cubase Pro 10.5 | Win10 64-Bit Professional | Gigabyte X99 UD7 | I7 5820K| 32 GB RAM | Geforce GTX 960 | 3 * 1 TB SSD | RME ADI-2 via spdif RME Fireface UC

MrMainwaring
New Member
Posts: 2
Joined: Tue Jul 15, 2014 11:10 pm
Contact:

Re: Starting Padshop - VST Sound Library not found!

Post by MrMainwaring »

@whitealbum: did you manage to solve this? I am now getting exactly the same two errors every time I open padshop pro. Like you, I had installed Groove Agent 4 demo and then uninstalled it prior to getting this problem with padshop.

Or anyone else know how to fix this? I tried ticking the box "Please dont ask again" but that doesn't make any difference, I still see the two error messages next time I open padshop. :evil:

[Win7 64bit, S1 Pro]

PeppaPig
Member
Posts: 917
Joined: Sat Jan 24, 2015 5:39 pm
Contact:

Re: Starting Padshop - VST Sound Library not found!

Post by PeppaPig »

So you clicked "remove"? That should remove the ghost entry.
Cubase Pro 10.00.40, 9.5, Pro9.0.20. WaveLab 9 EL. UA Apollo Quad FW, UA PCI Octo, UA Satelite Quad, Adam T5V, Golden Audio pre73 DLX, Behringer ADA8200, Joe Meek AC3, Intel i7 6850x@4.2Ghz (6C/12T), Asus x99 Deluxe II, AMD 6450 HD, Windows 10 Pro, Samsung 860 and 850 SSDs, 64Gb RAM - Melodyne Studio, Komplete ultimate 11, Halion 6, GA,GA2,GA3,GA4 (+sp), OZ6, OZ7, OZ8 adv, Neutron Adv, BFD3, SoundToys rack, Panorama P1, M-Audio Oxygen, Yamaha YPP55 - outboard: PRO VLAII, Digitech Time machine RDS4000, 1950s Ferrograph Series 5, Mics: AKG C1000S, Rode NT2A and M5 pair, SE2200A, SE X1R, Fame-VT67 (cheap valve U67 clone), Heil PR20&PR22, Behringer Mic2200 used for reamping with a bit of nastiness!

MrMainwaring
New Member
Posts: 2
Joined: Tue Jul 15, 2014 11:10 pm
Contact:

Re: Starting Padshop - VST Sound Library not found!

Post by MrMainwaring »

PeppaPig wrote:So you clicked "remove"? That should remove the ghost entry.
Ah, no, I hadn't tried "remove" because telling it to remove something it can't find didn't seem the most intuitive thing to do I guess. But in fact that does seem to have done the trick so many thanks PP. :)

User avatar
balkyny
New Member
Posts: 44
Joined: Sat Apr 20, 2013 3:04 pm
Location: New York
Contact:

Re: Starting Padshop - VST Sound Library not found!

Post by balkyny »

Hi, I wanted to ask I could not find any info on this

I used nuendo 10.2 and installed 10.3 update. So Now when I start either version it asks for this padshop vst library. I don't even know what that is, i never installed that.

I clicked REMOVE, but still, why would it ask for it?
Pavel
Russian voice actor/Sound producer
www.russianvoice4u.com
Skype or ISDN via Source-Connect: "voservices"
+1(212)812-2315 ext. 389 /+7(499) 404-2794

Post Reply

Return to “Padshop and Padshop Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests