importing samples

All topics on Padshop and Padshop Pro
Post Reply
djma1
New Member
Posts: 5
Joined: Thu Oct 25, 2012 1:44 am
Contact:

importing samples

Post by djma1 »

The drag and drop from the media bay does not seeem to work. Also the drop down menu does not have an option for importing samples.It does say padshop pro at the bottom of the synth.

djma1
New Member
Posts: 5
Joined: Thu Oct 25, 2012 1:44 am
Contact:

Re: importing samples

Post by djma1 »

Okay, so i got the drag and drop to work but i still cant find the import sample menu item.

djma1
New Member
Posts: 5
Joined: Thu Oct 25, 2012 1:44 am
Contact:

Re: importing samples

Post by djma1 »

Now I got it!!!! Let the ultra creepiness begin!!!!! Man this does amazing things with vocal samples!!! Goodbye sleep :D

galaxi
New Member
Posts: 20
Joined: Wed May 18, 2011 8:30 am
Contact:

Re: importing samples

Post by galaxi »

Hi Djma1,

I've the same problem... how did you solve it?

Thanks in advance

galaxi

Guest

Re: importing samples

Post by Guest »

the import sample is the little fader icons at the top right corner of the wave forum display

Post Reply

Return to “Padshop and Padshop Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest