Page 1 of 1

Padshop Pro VST3 needs its own patch browser/load/save

Posted: Fri Mar 03, 2017 6:45 pm
by Musing
The VST2 and AU has one (not great functionally but at least I can save patches with it) so why not the VST3? It's a pain because most VST3 hosts really suck at loading and saving vstpresets (only Studio One 3 and I presume Cubase that get it right). I'm fed up with trying to get host developers to add this and it falling on deaf ears.

Re: Padshop Pro VST3 needs its own patch browser/load/save

Posted: Thu Apr 20, 2017 1:17 pm
by Musing
Bump - needs an update

Re: Padshop Pro VST3 needs its own patch browser/load/save

Posted: Fri Jan 05, 2018 9:22 am
by Musing
Still needs this