SHIFT - CAPS LOCK

This section is about Steinberg's CMC controllers
Post Reply
User avatar
istokblues
Junior Member
Posts: 63
Joined: Sat Jul 16, 2011 9:30 am
Contact:

SHIFT - CAPS LOCK

Post by istokblues »

Can you enable this option in the next driver update - somehow to enable SHIFT - CAPS LOCK command ( yes ,I have two fingers but somethimes is much easyer to jump over my customised functions on programed keys ) - I don"t know is it so complicated to do - but can be very helpfool !
Thank you !
Last edited by istokblues on Wed Feb 06, 2013 10:32 am, edited 1 time in total.
istok

User avatar
JMCecil
Grand Senior Member
Posts: 3621
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:03 pm
Contact:

Re: SHIFT - CAPS LOCK

Post by JMCecil »

We've asked for this since day 1 ..

so +1 for every day these have existed.
cpu:i7 6950x - RAM:128gb - OS:Win 10 - Interfaces:Lynx Aurora, Komplete Audio 6 - MIDI:Midisport 4x4, Quadra Thru
Steiny Suff: CMC:FD,CH,TP,QC,PD | Wavelab 9 | Cubase VST-32->9 | H5, GA4, HSO, Padshop Pro, Cubasis, iC Pro

Lundin
Junior Member
Posts: 94
Joined: Sat Jan 08, 2011 12:19 am
Contact:

Re: SHIFT - CAPS LOCK

Post by Lundin »

Yes i plus-1 for this too.. as i see it it's a crucial function to implement, among other things, to take these units to the next level of performance

Post Reply

Return to “Steinberg CMC Series”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest