Page 1 of 1

Cmc pd macros and logical presets

Posted: Fri Sep 16, 2016 11:33 am
by Pablo1980
Hi, the title says it all. Can I use the PD for macros and logical presets or they must only be key commands?
Thanks!

Re: Cmc pd macros and logical presets

Posted: Thu Nov 24, 2016 8:29 pm
by delgado
In Cubase, you can program the PD to execute Macros (in the device setup page). Bank 16 of the PD gives you the entire 16 pads assignable at will.

Re: Cmc pd macros and logical presets

Posted: Fri Nov 25, 2016 12:57 am
by Pablo1980
Thanks! I bought it and it works fine, but sometimes it "disconnects" and I have to restart and unplug the usb cable so cubase can recognize it again.

Have you had this problem?

Re: Cmc pd macros and logical presets

Posted: Fri Nov 25, 2016 1:45 am
by delgado
not so far Pablo, I only just got all the CMCs in a bundle sale and am yet to really test them. Looking good so far though on 8.5 and win 10/64