Why is it putting pop up windows there??!

For users of legacy Steinberg Cubase software
Post Reply
ShacharHarshuv
New Member
Posts: 24
Joined: Tue Jun 02, 2015 8:29 pm
Contact:

Why is it putting pop up windows there??!

Post by ShacharHarshuv »

Image
this is the top left of the screen. I can't move it or see the whole it. it's so frustrated! I have two monitors, maybe that's the problem?

airflamesred
Member
Posts: 264
Joined: Tue Dec 24, 2013 2:25 pm
Location: London
Contact:

Re: Why is it putting pop up windows there??!

Post by airflamesred »

Yes, I had that as well. I can't remember how I got out of it though.
Koby drums, Triggera Krigg, Bix, megadrum, Kontakt. samples from All and Sundry.

Dr van Lansberg
New Member
Posts: 3
Joined: Mon Jun 15, 2015 4:36 pm
Location: Amsterdam
Contact:

Re: Why is it putting pop up windows there??!

Post by Dr van Lansberg »

Same issue here. My solution is to cancel, then temporarely shut down one monitor, and create a new track again. Then is will placed in a visible manner. After turning the second monitor, the pop-up is in the correct place.

My guess would be you're using two monitors with different screen resolutions?

ShacharHarshuv
New Member
Posts: 24
Joined: Tue Jun 02, 2015 8:29 pm
Contact:

Re: Why is it putting pop up windows there??!

Post by ShacharHarshuv »

I just have to mention Cubase doesn't handle multiple monitors well, especially if the "scale" definition is different for some of them. (It's an option on windows to "Scale" some monitors up if they are physically smaller).
Some examples:
- The top bar options are scalled up and you need to "guess" the position of the dropdown menu button in order to click it.
- Popups are opened randomly in different scales

Post Reply

Return to “Older Cubase versions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests