Page 2 of 2

Re: MIDI:Logical presets in Cubase 6

Posted: Mon Aug 01, 2011 12:54 pm
by MickGael
Hi Vic,

Very cool of you to be so helpful. I'll take a look during lunch over here and post. :D

- Dan

Re: MIDI:Logical presets in Cubase 6

Posted: Mon Aug 01, 2011 12:58 pm
by vic_france
(I won't be able to check back in until later tonight anyways ;) )

Please, any PC guys spot anything glaringly obvious already?

Re: MIDI:Logical presets in Cubase 6

Posted: Mon Aug 01, 2011 1:07 pm
by Mauri
This is getting weird, this is what I have here:

C:\Users\username\AppData\Roaming\Steinberg\Cubase 6_64\Presets\Logical Edit

And: C:\Users\username\AppData\Roaming\Cubase 4\Presets\Logical Edit

And again: C:\Users\username\AppData\Roaming\Cubase 5\Presets\Logical Edit

All the Logical Edit folders contain presets...

I cannot for the life of me figure out, or remember, how that's come about because I've reformatted C drive since C4 or C5 were released?? Perhaps by previously saving and trashing the preferences, or presets, then replacing them :? ?

Still, the bottom line is that all works fine here.

Mauri.

Re: MIDI:Logical presets in Cubase 6

Posted: Mon Dec 12, 2011 11:31 pm
by XAntaresX
Hi. Just wanted to confirm that copying all files
from:
C:\Program Files\Steinberg\Cubase 6\Presets\Logical Edit
To:
C:\Users\{Username}\AppData\Roaming\Steinberg\Cubase 6_64\Presets\Logical Edit

followed by a restart of Cubase, did the trick. Now the [logical presets] is not greyed out anymore.

Thanx guys :)
And shame on Steinberg for this!

Re: MIDI:Logical presets in Cubase 6

Posted: Fri Oct 17, 2014 7:38 pm
by levprav
The solution is to copy all the folder from the presets folder in Program Files to the presets folder in AppData
In my case it was from C:\Program Files\Steinberg\Cubase 7.5\Presets to C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Steinberg\Cubase 7.5_64\Presets

Cubase 7.5.3 on Windows 7

All the best!