Dark Planet Instrument no Flexphraze drag midi to track

All topics on VST Sound Instrument Sets, VST Sound Loop Sets and Sequel Content Sets
Post Reply
iRan
Member
Posts: 277
Joined: Sun Dec 26, 2010 12:52 pm
Contact:

Dark Planet Instrument no Flexphraze drag midi to track

Post by iRan »

I take it that Dark planet stand alone Instrument - Beat loops can't drag
midi ( flex phraze ) to track..
only in HS H4
or Im not seeing the drag midi icon :(
Cubase Pro 10, HALion 6, Steinberg UR824,
Yamaha Headphones Yamaha KX61 Yamaha Monitors
27 inch iMac i7 Quad Core iPad Air with iC Pro.
6 Core PC. Roland Vdrums

iRan
Member
Posts: 277
Joined: Sun Dec 26, 2010 12:52 pm
Contact:

Re: Dark Planet Instrument no Flexphraze drag midi to track

Post by iRan »

Can I get a Answer :?:
Cubase Pro 10, HALion 6, Steinberg UR824,
Yamaha Headphones Yamaha KX61 Yamaha Monitors
27 inch iMac i7 Quad Core iPad Air with iC Pro.
6 Core PC. Roland Vdrums

iRan
Member
Posts: 277
Joined: Sun Dec 26, 2010 12:52 pm
Contact:

Re: Dark Planet Instrument no Flexphraze drag midi to track

Post by iRan »

This should be added or what is the point using these plugins on there own :evil:
Cubase Pro 10, HALion 6, Steinberg UR824,
Yamaha Headphones Yamaha KX61 Yamaha Monitors
27 inch iMac i7 Quad Core iPad Air with iC Pro.
6 Core PC. Roland Vdrums

iRan
Member
Posts: 277
Joined: Sun Dec 26, 2010 12:52 pm
Contact:

Re: Dark Planet Instrument no Flexphraze drag midi to track

Post by iRan »

Bump
Cubase Pro 10, HALion 6, Steinberg UR824,
Yamaha Headphones Yamaha KX61 Yamaha Monitors
27 inch iMac i7 Quad Core iPad Air with iC Pro.
6 Core PC. Roland Vdrums

Post Reply

Return to “VST Sound Instrument Sets and Content Sets”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests