Halion SE/Dark Planet

All topics on VST Sound Instrument Sets, VST Sound Loop Sets and Sequel Content Sets
Post Reply
User avatar
JMCecil
Grand Senior Member
Posts: 3621
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:03 pm
Contact:

Halion SE/Dark Planet

Post by JMCecil »

Is anyone successfully using Dark Planet in H-SE? I can load the patches in H4, but not H-SE. The product page for Dark Planet says I should be able to use it with SE.
cpu:i7 6950x - RAM:128gb - OS:Win 10 - Interfaces:Lynx Aurora, Komplete Audio 6 - MIDI:Midisport 4x4, Quadra Thru
Steiny Suff: CMC:FD,CH,TP,QC,PD | Wavelab 9 | Cubase VST-32->9 | H5, GA4, HSO, Padshop Pro, Cubasis, iC Pro

Shinta215
Senior Member
Posts: 1032
Joined: Sat Feb 18, 2012 8:26 pm

Re: Halion SE/Dark Planet

Post by Shinta215 »

JMCecil wrote:Is anyone successfully using Dark Planet in H-SE?
I am.
JMCecil wrote:The product page for Dark Planet says I should be able to use it with SE.
Specifically SE 1.6 and above. Have you updated?

User avatar
JMCecil
Grand Senior Member
Posts: 3621
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:03 pm
Contact:

Re: Halion SE/Dark Planet

Post by JMCecil »

Shinta215 wrote:
JMCecil wrote:Is anyone successfully using Dark Planet in H-SE?
I am.
JMCecil wrote:The product page for Dark Planet says I should be able to use it with SE.
Specifically SE 1.6 and above. Have you updated?
I'm running the latest C6.5
cpu:i7 6950x - RAM:128gb - OS:Win 10 - Interfaces:Lynx Aurora, Komplete Audio 6 - MIDI:Midisport 4x4, Quadra Thru
Steiny Suff: CMC:FD,CH,TP,QC,PD | Wavelab 9 | Cubase VST-32->9 | H5, GA4, HSO, Padshop Pro, Cubasis, iC Pro

Shinta215
Senior Member
Posts: 1032
Joined: Sat Feb 18, 2012 8:26 pm

Re: Halion SE/Dark Planet

Post by Shinta215 »

JMCecil wrote:I'm running the latest C6.5
The Halion Family update came after 6.5 (and subsequently 6.5.1) was released.
It's a separate update that needs to be applied.

http://www.steinberg.net/en/support/dow ... se_65.html
It's below both the 6.5.1 hotfix and the 6.5 update.

User avatar
JMCecil
Grand Senior Member
Posts: 3621
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:03 pm
Contact:

Re: Halion SE/Dark Planet

Post by JMCecil »

interesting, I am at C6.5.2. I had no idea a seperate SE release had come out. Thanks.
cpu:i7 6950x - RAM:128gb - OS:Win 10 - Interfaces:Lynx Aurora, Komplete Audio 6 - MIDI:Midisport 4x4, Quadra Thru
Steiny Suff: CMC:FD,CH,TP,QC,PD | Wavelab 9 | Cubase VST-32->9 | H5, GA4, HSO, Padshop Pro, Cubasis, iC Pro

Post Reply

Return to “VST Sound Instrument Sets and Content Sets”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest