Is there a [HSO] =upgrade=> [Iconica] Option?

All topics on VST Sound Instrument Sets, VST Sound Loop Sets and Sequel Content Sets
Post Reply
User avatar
StefK
Junior Member
Posts: 132
Joined: Wed Jun 01, 2011 2:49 pm
Contact:

Is there a [HSO] =upgrade=> [Iconica] Option?

Post by StefK » Sat Jul 21, 2018 6:05 am

Just wondering if there is an upgrade option (there have been times that I have not received email upgrade promotion/campaigns mail outs....) so thought I'd ask ...
Cubase 9.x|Reason 10.x|Halion6,HSO]|NI Komplete 9|VI-Labs Ravenscroft275
WIN10|GA-Z370-G7|8086K|64Gb|SAMSUNG-970|Thunderbolt3|UAD-Apollo.X6
Win 7 |GA-X58|W3680|12Gb|SAMSUNG 850|ECHO-MIA
MacBook Pro|MR816:CSX| Maudio:FW410 | Line6:KB37

Romantique Tp
External Moderator
Posts: 3015
Joined: Fri Aug 07, 2015 3:25 pm
Contact:

Re: Is there a [HSO] =upgrade=> [Iconica] Option?

Post by Romantique Tp » Sat Jul 21, 2018 7:28 am

No, they're different products aimed at different kinds of users.
Every time someone says "it must be easy to add/fix", a programmer dies.

Cubase Pro and Wavelab Pro (latest), Windows 7 Ultimate 64-bit, MSI Z87-G45 GAMING, i5 4690k, GeForce GTX 760, almost every Steinberg plugin and expansion, Trilian, Komplete 10, etc etc etc etc

User avatar
StefK
Junior Member
Posts: 132
Joined: Wed Jun 01, 2011 2:49 pm
Contact:

Re: Is there a [HSO] =upgrade=> [Iconica] Option?

Post by StefK » Tue Jul 24, 2018 2:51 am

Romantique Tp wrote:
Sat Jul 21, 2018 7:28 am
No, they're different products aimed at different kinds of users.
Thanks, .. it's interesting ... "the business philosophy ..., I will not pretend to understand it, other than it seems to be financially driven and not considerate to long time steinberg licensees.

... I would not be surprised if it gets pushed in the "Legacy products" category very soon ... especially if/when the "Essentials bundles" become available..
Cubase 9.x|Reason 10.x|Halion6,HSO]|NI Komplete 9|VI-Labs Ravenscroft275
WIN10|GA-Z370-G7|8086K|64Gb|SAMSUNG-970|Thunderbolt3|UAD-Apollo.X6
Win 7 |GA-X58|W3680|12Gb|SAMSUNG 850|ECHO-MIA
MacBook Pro|MR816:CSX| Maudio:FW410 | Line6:KB37

JLM
Junior Member
Posts: 50
Joined: Wed Jul 06, 2011 7:58 pm
Contact:

Re: Is there a [HSO] =upgrade=> [Iconica] Option?

Post by JLM » Thu Sep 27, 2018 7:41 pm

I bought the old HSO, i have the new HSO - so where is the upgrade path?
Romantique Tp wrote:
Sat Jul 21, 2018 7:28 am
aimed at different kinds of users.
Maybe the current HSO-"Mini"-Version. But the old Halion Symphonic Orchstra was at a pricepoint of nearly half the cost of Iconica. Any upgrade-path for long-time users?
Using: Cubase, Halion Symphonic Orchestra, HALion, The Grand, Kontakt, Session Strings Pro, Session Horns Pro, BFD, Padshop, ...
VSTs and Cubase for Linux and my Windows is gone.

singervienna
New Member
Posts: 7
Joined: Thu Nov 14, 2013 8:41 pm
Contact:

Re: Is there a [HSO] =upgrade=> [Iconica] Option?

Post by singervienna » Mon Nov 12, 2018 9:36 pm

I would really appreciate such an update option. And the same goes for Dorico. They might give us a upgrade/crossgrade/discount for those of us that own the Halion OSL already (even something like -€ 50) would be appreciated!

Post Reply

Return to “VST Sound Instrument Sets and Content Sets”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest